Menyer
Dagens set meny
Mandag, onsdag og fredag
Norefjell skogsoppsuppe*
Krabbe
Rørt med creme fraiche og løjrom, selleri og mandler
Pannestekt laks
Spinat, røde småløk, og hollandaisesaus
Ytrefilet av dåhjort*
Skogsopp, rødvinssaus og fondant potato
Sjokolade Terrine*
Pasjonsfrukt panna cotta, fluidgel og brent sjokolade
3 retter 525,-
Retter som er merket med*
5 retter 725,-
Retter fra grillen
Steak frites
Grillet 250 gr ribeye,cherrytomat, pommes frites og bearnaisesaus
Kr 398,-
Ukens fisk med sitron og rosmarin
Hvitvinsaus, perlepotet, grillet løk og tomater
Kr 345,-
Dagens set meny
Tirsdag, torsdag og lørdag
Okse carpaccio*
Kremet fransk dressing, parmesan, tørket kapers og ruccula
Jordskokksuppe
Med jordskokkchips
Stekt torsk
Blomkålspuré, sprø grønnkål og sauce blanquette
Rosastekt Lamme carre*
Annapotet,espagnole saus med timian og sesongens grønnsaker
Amaretto drøm*
Kaffe coulis, syltet kirsebær
3 retter kr 525,-
Retter som er merket med*
5 retter kr 725,-
Retter fra grillen
Steak frites
Grillet 250 gr ribeye, cherrytomat, pommes frites og bearnaisesaus
Kr 378,-
Ukens fisk med sitron og rosmarin
Hvitvinsaus, perlepotet, grillet løk og tomater
Kr 345,-
Vegetar 5 retter
Mandag, onsdag og fredag
Grønnsakssuppe*
Brent gresskar
Estragon Creme, syltet valnøtter og honningristet gresskarkjerner
Vannmelon & fetasalat
Tomater og oregano
Bakt blomkål*
Med grønnkål på 2 vis (fritert, braissert) og Chimichuri
Hvit sjokoladeganache*
Anrettet med ristet hasselnøtt og pasjonssorbet
3 retter kr 495,-
Retter som er merket med*
5 retter kr 695,-
Vegetar 5 retter
Tirsdag, torsdag og lørdag
Gulrotsuppe*
Gyoza med soyadressing
Rødbeter med kremet geitost og hagesyre
Saltbakt selleri* med mandler og brunet smør
Bjørnebærsorbet* på brent hvit sjokolade
3 retter kr 495,-
Retter som er merket med*
5 retter kr 695,-