Velkommen til
Restaurant Fjellet
Vår restaurantsjef har satt sammen en vinliste fra store deler av verden. Det er en variert sammensetning av ulike produsenter, druetyper og stiler, som alle er ment å komplimentere et godt måltid.
À LA CARTE MENY
FORRETT
Lokalt spekematfat med eggerøre, creme fraiche, potetsalat og flatbrød (min 2 pers)
Laksetartar med posjert vaktelegg, kompresed agurk, dillkrem og rugbrød
Gravet reinsdyr med sopp, tytterbærkrem, syltetløk og sprøbrød
Råmarinert ørret med akevit, senneps kremet persillesalat, epler, rugbrød 149,-
Daily catch” Fiskesuppe med julienne grønnsaker
HOVEDRETT
Smørstekt kveite med mandelpotetpuré, spekeskinke chips, bønnecassoulet og blåskjellskum
Okse indrefilet med sellerirotpuré, fondantpoteter, paprikaemulsion, syltetløk og rødvinssaus
Urtemarinert gårdskylling med sellerirotpuré, syltet rødløk og rødvinsaus
Lammecarré med gratinert squash, syltede neper, søtpotetpuré og rosmarinsjyi
“Daily catch” Fiskesuppe med Juliennegrønnsaker
DESSERT
Ostefat med norske oster og tilbehør (min 2 pers)
Appelsinpanacotta med karamellisert ananas, hvitsjokoladekrem og akevittlikør
Mørksjokolademousse med bringebærskum,vaniljeis og crumble
Eplecrumble med yoghurtis, multekrem og pistasjganache
Mandel- og kaffeterte med appelsinsponge og pasjonfruktcoulis